A gyökértömés mennyire lesz kellemetlen? Mire számítsak?
Gyökérkezelte az orvos az egyik rágófogam, azt mondta legközelebb a gyökértömés következik.
Ez csak annyi mint a rendes tömés vagy kellemetlenebb procedúrára számítsak?
6 a gyökerezés egy babazsúr a felső ínybe adott érzéstelenitő injekcióhoz képest
Kábé olyan az injekció mintha az arcodra öntenének egy pohár savat
hm nem tudom nekem nem fájt, inkább az volt kellemetlen hogy sokáig kellett ugye nyitva tartani a szám , illetve egyszer éreztem h táncol az idegen " a fogdoki de ennyi. Sokkal rosszabbnak gondoltam, mint amilyen volt, bár igaz , én egyáltalán nem félek a fogdokitól.
De amúgy érdekes, mert voltam egyszer egy női fogdokinál aki mások szerint nagyon jó és nekem ő rettenetes volt....
nem szépen nyúlt a számhoz, hanem ilyen erőszakosan...szóval szerintem erősen fogdoki függő.
Az egyik fogam nekem is olyan, hogy csak tömésre mentem és kiderült a röntgen alapján hogy gyökérkezelés lesz az is.
Én is éreztem azért a műveletet, hiába az érzéstelenítés. Bár ki lehetett bírni, nem szivesen élném át még egyszer.
#18 köszönöm a választ, most két gyulladt törött szuvas bölcsességfog műtét után elkezdtem felni a gyökérkezeléstől.
Halistennek a műtéteket meg sem éreztem pedig gyulladt volt mindkét fog. Van egy alsó 7es fogam ami tömés alá szuvasodott és a doki szerint valószínű elég a töméscsere de ha rosszabb a helyzet mint gondolja akkor gyökérkezelés. 😔
#19 Szívesen.
Minnél elöbb meg kell csináltatni egy jó dokivak az ilyent.
Sok erőt hozzá!
Jobbulást és jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!