Tegnap voltam magán fogászaton. 30.000t-ot fizettem 2 tömésért. Semmi extra,se gyökérkezelés semmi. Nem sok egy kicsit?
Eddig is jártam oda de max 10.000 Ft volt az ár ha gyökérkezelés is volt.Sima tömésért kicsit sokallom.Gondolom ez is a vírus utóhatása...
Tapasztalatok?
1.Évek óta ide járok,mint írtam így feleslegesnek találtam kérdezősködni. Valamennyi áremelésre számítottam de ez sok.
2.Olcsónak nem mondanám tekintve,hogy eddig a sima tömés 5000/db volt.
Vannak erre is (Borsod megye) irreálisan drága fogászatok,de a legtöbb magán nincs elszállva még :) legalábbis eddig :D
Köszönöm a válaszokat.
Köszönöm a választ. Én is sokallom,bosszantott is rendesen de muszáj volt megcsináltatni,és hát utólag már felesleges lett volna reklamálnom :(
Nem tudom legközelebb ide fogok e menni újra...
Nem feltétlen. Én magánorvosom
is régen 5 ezret kért a sima tömésért, most 10-ért töm, és 7 ezerért húz, én pláne azt sokallom.
Szintén borsod, de a városban tudok olyat is, aki 20-ért töm. Ha miskolcon voltál esetleg, pláne reális, bármilyen szomorú is, hogy így elszálltak az árral.
Miskolcon voltam igen,hát szomorúan olvasom,hogy ez nem egyedi :(
Köszönöm a választ.
Sajnos nem, és aki 20-ért töm, az nem is mostani eset, hanem még tavaly tavaszi-nyári. Bele sem gondolok, mi lehet, ha tényleg a vírus is kihatott esetleg az árakra 😐
Szomorú, hogy szinte rákényszerítik az embert, hogy menjen SZTK-ban ahhoz, aki lehet teljesen tönkreteszi a fogát (jártam így), mert akit tud, hogy jól dolgozik, már lassan egyáltalán nem lehet megfizetni 😞
Próbálj legközelebb esetleg ismerősöktől érdeklődni.
Úgy lesz,próbálok érdeklődni :)
Az sztk borzalom,de lassan kénytelen az ember visszamenni oda :(
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!