Normális ha látom a nyelvem hátsó részén a nyelvgyököket?
Figyelt kérdés
Nem emlékszem, hogy eddig is láttam volna őket, de most így néz ki. Ennél több van, de nem tudtam jobban lefényképzeni mert öklendezek ha jobban kinyújtom a nyelvemet. És vannak ilyen kis piros pöttyszerűségek is. Ez normális? Vagy menjek vele orvoshoz?2020. júl. 15. 23:06
2/6 anonim válasza:
Ízlelőbimbók. Eddig is ott voltak, csak nem vetted őket észre. Teljesen normális.
3/6 anonim válasza:
A nyelvgyökön azok a dudorok hátul,a nagy izlelöbimbók,mindenkinek ott vannak.Szép,egészséges a nyelved.Nekem is látszanak:
4/6 anonim válasza:
Teljesen normális amit látsz,ezek a szemölcsök nekem is ott vannak "V" alakban.Van két nagy,olyan fél centis és több kisebb.
Ha nagyon kinyujtom a nyelvem,látom a nyelvgyöki mandulákat.Nagy dudorok leghátul a torok felé.Hozzáértem ujjal,de egyböl öklendeztem tőle.
Neked azokat nem lehet látni.
6/6 anonim válasza:
Csináltass nyelvgyök vizsgálatot!Úgy tudom a gégészeten megcsinálják.Nekem mindig kihúzzák a nyelvem és tükörrel megnézik a nyelvgyöki mandulákat is,ha odamegyek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!