Valakinek esett már ki magától letört fog gyökere?
Figyelt kérdés
Letört a fogam elég rendesen, szinte csak a gyökér maradt bent. Gondolom, hogy ki kellene műteni, de akár kieshet magától is a gyökér idővel, műtét nélkül? Bal felső kisőrlő.2020. júl. 9. 17:32
1/4 anonim válasza:
Szájsebészek ki tudják szedni, valószínűleg műtét sem kell hozzá. Persze nem kellemes, még érzéstelenítéssel sem, de inkább az, mint hogy utána begyulladjon és még nagyobb fájdalmat okozzon.
2/4 anonim válasza:
Szerintem magatok kiesni nem nagyon fog , mert a fogorvos is csak speciális eszközökkel tudja kiszedni. Annál azért komolyabb egy fog gyökere, hogy ki essen.
3/4 anonim válasza:
Páromnak pár foga kiesett gyökerestül! Én ilyet még nem láttam, szépen kiesett a gyökérrel együtt! DE! A páromnak sajnos fogíny sorvadása van, ezért is esik ki a foga magától. Ha nincs nagyfokú ínysorvadásod, nem fog kiesni.
4/4 anonim válasza:
Jobb, ha minél előbb kiszedi az orvos. Ne várd meg, hogy egy kósza ideg kilógjon, s ráharapj vagy akár ránőjön az íny és összeszedj vmilyen fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!