A fogorvosoknak van olyan eszközük, amellyel meg lehet állapítani a fog sűrűségét vagy a fogzománc vastagságát? Amennyiben igen, mi az eszköz (vagy eszközök) neve?
Egy fogat is tud nézni
Elmex géllel (nem a fogkrém) lehet javítani valamelyest ill. fogorvos le tudja ecsetelni, de a csontokat (a fog is az) kb 20-25 éves korig lehet “javítani” sporttal és megfelelő táplálkozással, utána max szinten lehet tartani.
Köszönöm én is, mindkettőtöknek! :-)
Azt hallottam, hogy menakinon 7-et érdemes szedni (nem tudom, hogy milyen kombinációban és adagolással). Egy ismerősöm mondta pár nappal ezelőtt. Egy előadásban hallotta ezt az infót. Majd megkérdezem az előadó nevét, előadás címét.
Tényleg jó, ha sportolsz. Sok szó van még mostanában a D-vitaminról és a K2-vitaminról, de az adagolásra vonatkozó ajánlások eltérnek.
Csontsűrűség-vizsgálatra el tudsz menni? Ha igen, menj el esetleg.
A kalcium téma bonyolultabb. Majd megkérdezem az ismerősömet, hogy mi az előadás címe és megírom. De valószínűleg csak holnap, mert du. műszakos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!