Ha hamvasítóval mosom meg a fogam akkor fehérebb lesz?
Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta hogy mi van ha teszek hamvasítót a fogamra és rajta hagyom egy kicsit, ugyanis az elsárgult hajon működik.2020. jún. 23. 16:01
1/10 anonim válasza:
Na azt az eredményt és procedúrát megnézem...
3/10 anonim válasza:
Szerinted a fogzománc és a hajad (ami ugye szőr) az egy és ugyanazon az elven működik?
4/10 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem is értem miért nem fehér falfestékben vagy radiátorzománcban gondolkozol.
5/10 anonim válasza:
Igen, és a szád is fehér is lesz utána, mert "hajon működik".
6/10 A kérdező kommentje:
Kezemet is befogja meg a körmömet is 🤷🏼♀️
2020. jún. 24. 14:31
8/10 anonim válasza:
Próbáld ki és szólj milyen lett ;)
9/10 anonim válasza:
Én egy kőművest kérnék meg a helyedben, hogy meszelje ki Neked. Gondolom, a fogász nem opció. :)
10/10 1112 válasza:
Van fogfehérítős szájvíz, meg fogppor (fogpor heti max kétszer ajánlatos, azt hiszem; a szódabikarbóna az biztos, hogy heti max kétszer; de asszem megállapítottam én is a fogporról, hogy azt nem jó minden nap használni, de egyébként nagyon jól szedi a lepedéket, fogkövet [egy a fajta amit ismerek, és az nagyon jó, pozitív a tapasztalatom.] A fogfehérítős szájvízzel is jó a tapasztalatom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!