Mennyire fáj a bölcsességfog műtéttel történő kihúzása?
Semmit nem ereztem, a legrosszabb része (És az egyetlen amit ereztem) az erzestelenítő beadása volt, az pedig szerintem bőven túlélhető.
Utána meg órákig semmi, és ahogy kiment az erzestelenito fogfajas, én úgy csináltam, hogy mikor már kezdtem érezni, hogy fájni kezd már bevettem a fájdalomcsillapítót és így semmi extra nem volt vele.
Egyedül hajnalban volt, hogy fogfajasra ébredtem az mondjuk kifejezetten kellemetlen volt, de mindent összevetve sokkal rosszabbra számítottam.
Ezeket 3 bölcsességfog ki húzása után írom, úgy, hogy nincs magas fájdalomkuszobom és a tűtől is rosszul vagyok.
Nekem kisebb műtét volt, mert rossz irányban idult el a fog. Megdolgoztunk a szájsebésszel az eredményért. :)
Nem kellemes, de túlélhető. Utánna néhány algopyrin, és kész. :)
Kettőt szedtek ki egyszerre,nem kellett egy db fájdalomcsillapító sem utána.A fájdalom amit akkor okozott amíg bent volt az viszont kibírhatatlan..lehet ez edzett meg rá. :DD
Nem tudott kinőni,nem is nagyon volt még rendes gyökere (18 voltam) tehát csúnyán mondva az ínyem alól kellett kibányászni és még így sem volt vele semmi gond egyáltalán.
Egy hétig mókus arcom volt,kapucnim mögé elbújtam senki nem vette észre.:)
Ne félj nem lesz semmi baj! Olyan dokit kell választani akiről tudod,hogy tapasztalt vagy a konzultáción érezteti is hogy segíteni szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!