Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pár hónapja kihúzott fog...

Pár hónapja kihúzott fog helye lüktetően nyillal, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár napja egy apró szilánkot sikerűlt kihúznom, nem volt mélyen már félig lent volt a húsról. De most éreztem ma, hogy van még egy ami vastagann mege erősebb is szóval nem piszkáltam. Ma nagyon elkezdett lüktetni pár órája és jelenleg is. Remélem holnapra már nem fog de mit csináljak? Anyám szerint azért mert a bent maradt szilánkokat löki ki a szervezetem lassan. Azt mondta neki évek után is volt, hogy kijött egy nagyobb darab is. Én nem merem magamnak tovább szedni. Nem nyúlok hozzá de fogorvos ki tudja szedni? Nem kell szájsebész ugye?
2020. jún. 14. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki tudja szedni semmi perc alatt,amúgy érdemes is ,nekem is mindenki azt mondta,hogy jaaaj hagyjad majd kijön magától ,aztán hetekig kínlódtam (én hülye) ,az orvos meg 20 mp alatt kiszedte . Szerintem te is menj el,mert ki tudja meddig tart,amig kidolgozza a szervezeted magából.
2020. jún. 14. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:
Be van gyulladva a benne lévő szilank miatt. Nem kell hozzá szajsebesz. Menj vissza a fogorvoshoz. Jobbulast.
2020. jún. 14. 21:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Képzeljétek el voltam röntgen vizsgálaton és bent hagyott egy teljes gyökeret még amikor kihúzta a fogamat. Szóval felvágott szinte a szájpadlásomig, hogy utánna kiszedje a gyökeret mert az szúrt meg fájt. A felvételen már jóval lennebb volt az eredeti helyétől gondolom próbált kilökődni csak hát elég nagy volt.

Négy napig nem pihentem rendesen de legalább második próbálkozásra kiszedte. :))

2020. júl. 28. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!