Van pár, igazából elég sok rossz fogam. Tudom, rég meg kellett volna csináltatni de tb-sem volt, nem mennék bele. A lényeg, hogy most már el tudnék járni fogorvoshoz. Lehet ezekkel kezdeni valamit a húzáson kívül?
Illetve felül van még egy fogam aminek a 2/3 része hiányzik, de a gyökér stabil. ( Egyik sem fáj, nem dagad.)
Így nézett ki kB az enyém is, húzás lett a vége,ami nem volt olyan vészes...
2020. jún. 4. 17:41
2/9 anonim válasza:
Egy jó fogorvos megcsinálja, ha ép a gyökér. Gyökérkezelés, csap, utána koronát tesz rá. De ez nem olcsó mulatság.
2020. jún. 4. 17:48
3/9 anonim válasza:
Van amelyik igen, van amelyik nem.
2020. jún. 4. 17:53
4/9 anonim válasza:
Erre csapot + koronát? Azt megnézem!
2020. jún. 4. 17:55
5/9 anonim válasza:
Szia. Az inyig torottekre én húzást mondanák. Férjemnek is pont így nézett ki.
Az a baj h ami már ilyen állapotban van, csontig szuvasodik inyen belül is.
A többi fog tomessel rendbe hozható.
Húzás pedig lehet akar szajsebeszet is mert ha rossz a fog és nem tudja a doki megfogni mert törik akkor simán húzni nem tudják.
2020. jún. 4. 18:01
6/9 anonim válasza:
Menj el fogorvoshoz és ő majd megmondja. Van közülük ami menthető, van ami nem. Ha azt mondjuk, hogy egyik sem menthető akkor el sem mész fogorvoshoz? Miért adsz ilyen témában idegenek véleményére?
2020. jún. 4. 18:06
7/9 A kérdező kommentje:
Nem ez fog befolyásolni abba hogy elmenjek. Csupán kíváncsi voltam mire számíthatok. Nyilván olyan válaszokra vártam, mint ahogy kaptam is párat ami tapasztalatot oszt meg. Nem olyat mint a tied.
2020. jún. 4. 18:11
8/9 anonim válasza:
Nekem is így néztek ki, nem fájtak, aztán röntgen látszott, hogy tiszta gyulladt a gyökér körül a csont, a foggyökér is tiszta szuvas volt, ki kellett húzni. Viszont így jó nagy foghianyod lesz, ha neked is húzni kell mindkettot. :(
Mióta vannak ilyen állapotban? Ha nem régóta, lehet, hogy nem annyira szuvas és menthető.
2020. jún. 5. 08:05
9/9 A kérdező kommentje:
Az egyik nem rég tört le, a másik már régebben. De ha húzni kell, akkor pótoltatom, nem akarom hogy gond legyen belőle. Egyelőre nem tudom milyen lesz, de ha egy fog kijön 300ezerből az még elfogadható lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!