Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális-e, hogy gyökérkezelés...

Normális-e, hogy gyökérkezelés utáni második napra a fogínyből genny ürül?

Figyelt kérdés
Kedden voltam ismételt, gyökrékezelésen egy olyan fogammal ami kb 8 éve volt gyökérkezelve, de a röngtgen szerint be volt gyulladva az egyik gyökere, ebből én semmit nem éreztem, de letört egy darab belőle és ezért mentem vele orvoshoz (korábban nem kapott koronát). Az érzéstelenítő megszünése után, nagyon elkezdtett fájni, ez másnapra rosszabb lett, és estére feldagadt az ínyem a fog körül. Második reggelre megszünt a nagymértékű fájdalom, csak kicsit érzékeny, de továbbra is duzzadt, és mostmár véres barna genny ürül az ínyemből a gyökérkezelt fogam mellől. A doki semmit nem mondott, csak azt, hogy legkorábban egy hét múlva menjek vissza.

2020. jún. 4. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
valószínűleg van egy tályog a foggyökér mellett és az ürül most kifelé. és jó, hogy kifelé jön már és nem belülről feszít
2020. jún. 4. 08:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem normális. Szerintem fogtályog. Ez nem is fog elmúlni magától, ne hagyd rá!
2020. jún. 4. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!