Mitől fájhat ennyire?
Figyelt kérdés
A bölcsességfogam "helyén" be van dagadva az íny és fáj amikor eszem, piros is. Ez már pár napja így van, tudom, van hogy az íny be van gyulladva, de mintha ez más lenne, és ha be van nekem gyulladva, akkor nem olyan területen szokott. Nem lehet hogy most kezd nőni igaz?2010. júl. 30. 15:53
1/5 Septimius válasza:
Nekem tavaly ilyentájt volt pont ez, azóta kettő felső kinőtt. Alul még egy sincs, de kb. olyan a helyének az állapota, mint amit leírtál, szóval szerintem nőni kezd.
2/5 anonim válasza:
Nagyon valószínű, hogy elkezd nőni, jobb lenne beszélned egy szájsebésszel, mert lehet, hogy szenvedni fogsz vele, az pedig nem kellemes.
3/5 anonim válasza:
Eeegen, megpróbál áttörni, de nem mindig könnyű. Nekem rámetszett a fogorvos szikével és a metszést jól kitömte fertőtlenítős gézzel, hogy ne forrjon össze. Ezt ráadásul kétszer is kellett.
(Ha úgy érzed, hogy szájzárad kezd lenni, ne halogasd a fogorvoshoz menést!)
4/5 A kérdező kommentje:
Ahogy belemetszett nem fájt?
2010. júl. 31. 11:58
5/5 anonim válasza:
Abszolút nem fájt, mert előtte adott egy egészen kevés zsibbasztót, csak nyomást éreztem. Inkább utána az volt rossz, hogy a fertőtlenítős géz szaga egész nap az orromba szállt. De túl lehet élni.
Aztán ezek után szerencsésen ki is nőtt a fogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!