JÉZUSOM! Mit tegyek? Segítség! (fogszabályzó)
Figyelt kérdés
Van egy fogszabályzóm, amit 2 hónapja raktak fel. Most szerdán voltunk, mert leesett 2 cucc, a fogról. Ma meg, evés közben, az egész drót kicsúszott!!!!! Ráadásul, olyan érzés van a fogamban, mintha erősen megnyomta volna valami, és egy kcsit mozog is. (bár az mindig jellemző)
ANNYIRA FÉLEK!!!! Egyrészt, anyáék lefognak szidni, másrészt a fogorvos is le fog szidni, mert nem vigyáztam. Jajj, SEGÍTSETEK!!!! VELETEK IS VOLT MÁR ILYEN????
2010. júl. 30. 15:25
1/19 anonim válasza:
Vissza kell menni a fogorvoshoz, mert csak ős tudja visszatenni rendesen.
2/19 A kérdező kommentje:
de ma nem tudok már vissza menni!
2010. júl. 30. 15:31
3/19 anonim válasza:
nem a te hibád..mert te csak ettél..a fogorvos rakta fel szarul vagyis gyengén,nem rögzítette elég erősen nekem is volt 1,5 évig.és nekem egyszer volt hogy a gyűrűrészből csúszott ki a drót.
4/19 A kérdező kommentje:
és volt olyan, hogy leesett az a gyűrű a fogról?
2010. júl. 30. 15:33
5/19 A kérdező kommentje:
olyan szomorú vagyok! pedig már annyira jó kedvem volt....:'( mért van ez mindig? inkább soha nem leszek jókedvű...
2010. júl. 30. 15:33
6/19 anonim válasza:
nem mert az nem ragasztva van hanem a fogam közé volt benyomva.csak a drót csúszott belőle ki de azt vissza tette és jobban oda erősítette és utána jó volt.
7/19 anonim válasza:
fogorvosi ügyeletre menj el még ma, ha a saját dokid nem rendel
8/19 A kérdező kommentje:
de jó neked...
2010. júl. 30. 15:37
9/19 anonim válasza:
és nagyon fáj?amugy mit ettél valami keményet?amikor felrakja egyből ütána nem szabad kemény dolgokat enni
10/19 anonim válasza:
Nem a Te hibád, hogy a fogorvos rosszul tette fel :(...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!