Szajsebeszeten faj a foghuzas?
Tudom hogy adnak erzestelenitot.
De ha mondjuk nagyon be van gyulladva akkor elkephelheto jogy vegig erezni fogom? Vagy szajsebeszeten mas erzestelenitot adnak mint a fogorvosnal?
Maga az érzéstelenítő kicsit fáj, de utána nem. Ha mégis érzel bármi fájdalmat, akkor csak szólsz és kapsz még egyet.
Nekem ki kellett műteni a bölcsességfogam, az is szájsebészeten volt és 3 szuri után semmit nem éreztem, egyáltalán nem fájt. Volt egy fura, szokatlan érzés (mert hát mégse mindennapi, hogy a szádban mindenféle eszközökkel turkálnak), de tényleg semmi fájdalom.
Olyan mint a fogdoki. Csak több érzéstelenítést kapsz, másmilyen eszközöket használnak, és sebészi végzettséggel rendelkeznek.
Semmit nem fogsz érezni, csukd be a szemed amíg nem végeznek, és akkor semmi félelem érzeted nem lesz.
Őszintén mondom, kérdező, bár én is biztatlak, de szakemberfüggő. Voltam ilyennél is, olyannál is, hasonló problémával. Az egyik profi volt -technikás, semmit se éreztem, kedves, figyelmes volt, figyelte a jelzéseim stb-, a másik meg egy "mészáros".
Technikai szempontból megerősítem a többi választ: általában vékonyabb tűvel adják az érzéstelenítőt, ennyiből kevésbé érezni, bár függ a beadás helyétől, pl orr alatt mindig kellemetlenebb. Általában több szurival érzéstelenítenek, mint egy fogorvos, és ettől is esélyesebben fájdalommentes (kivéve a lábadozás első három napját).
Gyulladás esetén viszont javaslom, hogy szüntesd meg kezelés előtt, különben kisebb-nagyobb fájdalommal járhat a kezelés! Ki-ki meglátása szerinti módon, én homeopátiásan (ahogy kell némi tapasztalat, és kiválasztani aktuálisan egyénre szabva a szert, nagyon hatásos, állatokon is működik,
tehát nem placebo),
vagy szokványos tablettával (asszem a dalacint szokták felírni, példának okáért).
Homeoval elég lehet 24 óra a gyulladás, genny minimum 90%-os eltüntetéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!