Mit csináljak az ínygyulladásommal, ha már több orvos is elküldött azzal, hogy nem tud segíteni rajtam?
Azt tudom ajánlani hogy egy nagyon jó fogorvost keressél aki ért is hozzá.
Én is egy olyan fogorvoshoz szoktam járni aki rendesen megcsinálta a fogamat amikor begyulladt az ínyem.Természetesen nem olcsó.Ezreseket kell fizetnem azért hogy megcsinálja a fogamat.
En nem csak fogorvoshoz mennek, hiszen nem feltetlenul a fogadnak van a baja, hanem a foginyednek. Menj el a sebeszetre, fog es szajsebeszet ilyen is letezik. Ne fogorvoshoz menjel.
Nem tudom hogy hol laksz, de keress itt a neten a hozzad legkozelebb eso fog es szaj sebeszetet, es oda jelentkezz be. Biztos hogy van segitseg a problemadra, csak meg kell talalnod a megfelelo segitseget. Menj el fogtechnikushoz. Oket is megkerdezheted, lehet hogy ha ok nem is segitenek, de tudnak neked valakit ajanlani.
Es a fogorvos nem mondta kulonben, hogy hova menjel el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!