Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosi vizsgálat, kerhetem...

Fogorvosi vizsgálat, kerhetem hogy ne nyúljon a rossz fogakhoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kedden megyek egy magán fogászatra röntgent és vizsgálatot fognak csinálni első körben.

Foghúzás és egyéb kezelések előtt állok.

Mivel a vizsgálat ugye érzéstelenítés nélkül zajlik, és a rontgenbol elég sok minden látható, kerhetem vajon a dokit hogy vizsgálat közben a fájós fogaimat ne piszkálja fizikailag?

Vagy így is úgy is megpiszakálja? Csak azért félek mert pár fogam olyan rossz hogy ha hozzányúlna úgy megfajdulna hogy haza menni se tudnák. Az biztos hogy kezelés aznap meg nem lesz hanem azt egy új időpontban kezdjük. Köszönöm

2020. máj. 24. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Attól se fájdul meg ha megnézi...
2020. jún. 1. 14:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Megneztek, nem fájt.
2020. jún. 1. 14:57
 13/13 anonim ***** válasza:

Hasonló gondom volt, nagyon érzékeny volt a lyukas fogam. (kiesett a tömés)

A doki röntgen alapján is látta mi a baj, nem piszkálta a fogam. Csak egy kis tükörrel megnézegette. Végül megúsztam egy gyökérkezeléssel. Nem kellet húzni.

2020. júl. 18. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!