A fogorvos hova adja az érzéstelenítő injekciót?
Figyelt kérdés
Mármint azt tudom, hogy az ínybe, de hát az így az kemény csont végig, ha oda adja az nem fáj? :S2010. júl. 29. 18:10
1/14 anonim válasza:
Hát én igazából nem éreztem semmit közben.
2/14 anonim válasza:
Én is túl éltem már párszor. :S
Nem kellemes,én ilyenkor majdnem kiemelkedek a székből. :)
De nem szabad félni.A húzásnál nincs rosszabb.
3/14 anonim válasza:
Nekem egyszer húzták ki a fogam, 12 éves koromban kb. 1,3cm-es gyökérrel, de meg sem éreztem.
4/14 anonim válasza:
Az ínybe adja, de ha lazán nyitod ki a szádat, akkor egyáltalán nem fáj. Ha erőteljesen nagyra tátod a szád akkor azért megérzed.
5/14 anonim válasza:
Na nekem a foghúzás az egyik legnagyobb fóbiám!:S Én mindig kérem a dokit hogy injekció elött egy kicsit fújja be az inyemet lidocainnal,úgy nem fáj annyira a szuri.
6/14 A kérdező kommentje:
Tényleg az ínybe adja? De hogy nem törik bele a tű a csontba? :D
2010. júl. 29. 19:42
7/14 anonim válasza:
Azért nem törik bele, mert nem az ínyedbe adja:) A belső szádba(nem tudom jobban kifejezni:D) adja, az ínyed mellé mivel ott futnak az idegcsatornák.
8/14 anonim válasza:
Még jó,hogy nem törik bele!:D Azért orvos,hogy tudnia kell mit csinál!Amúgy nálam is aktuális lesz a foghúzás,van egy bölcsességfogam,ami menthetetlen.Hülye vagyok és tologatom magam előtt a dolgot,ahogy magamat ismerem csak akkor megyek el,ha a fájdalom odaűz.Tudom,hogy nem ez a helyes hozzáállás.:S
9/14 OliaTIRA válasza:
ezzel nem ertek egyett hogy a huzasnal nincs rosszabb. . . az nem is faj. . . lehet hogy fogorvosa valogatja. . . a csiszolasnal nincs rosszabb.
10/14 anonim válasza:
nekem eddig minden fogam kihúzták és hát hogy mondjam megszoktam... az injekció az amitől félek:D szóval most már mindent végig csinálok bármilyen érzéstelenítő nélkül L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!