Fog fájásra mikor hat az aktil duó?
2.napja szedem egy gennyes fogra
21.en kell vissza mennem a fogorvoshoz, de megzavarodok semmilyen f.csillapito nem állítja ki. Ilyenkor este kezdődik és elviselhetetlenül fáj...
A hideg öblögetés ideig óráig jó rá.
Aktil duó antibiotikum, az augmentin helyettesítője.
Addig megbolondulok... :( köszönöm a válaszokat
De ha ez a gyógyszer antibiotikum, akkor tulajdonképpen nem fájdalomcsillapításra van kitalálva. Szerintem szedj be rendes fájdalomcsillapítót is. Olvasd el mit ír a tájékoztató, esetleg hívd fel a dokit.
Biztosan lehet szedni fájdalomcsillapítót is mellette.
Nekem akkor kellett szednem az Aktil Duót, mikor volt egyszer egy fogbeültetésem. ami műgyökérbeültetés pontosabban, de ez most mindegy. Egy délután ez megvolt, és estétől már szedtem az Aktilt. De egy fájdalomcsillapítót is bevettem, mondta is az orvos, hogy szedjem, ha kell. Talán Algopyrin volt, de én már meg nem mondom pontosan. Csak egy tabletta kellett szerencsére, aznap délután, ahogy hazaértem. De ha kellett volna másnap is, az se lett volna gond. Tehát egy napig biztosan lehet a kettőt együtt szedni. Sőt, akkor még biztosan a szervezetemben volt annak a fájdalomcsillapítónak a hatása, amit a fogbeültetésnél kaptam, azért is aludtam olyan jól. :D Tehát nem gáz egyidejűleg fájdalomcsillapító + antibiotikum.
De azért kérdezd meg az orvost, az a biztos.
Természetesen vettem fcs.is be de mint halottnak a puszi a gyulladás miatt.
Durva dolog a fogfájás. Most megfogadtam még egy ilyen éjszakám nem lesz, tegye rendbe az összeset kerül amibe kerül.
Persze fel évent voltam sztk.s fogorvosnál,nem mondta melyik a rossz melyikkel vissza menni
Ennyit a prevencióról
Köszönöm szépen neked is a választ 😻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!