A fogkő eltávolítás fájdalmas?
Az alsó fogsoromon alul rengeteg a fogkő, elöl. Érdekelne mennyire fáj az eltávolítása!?
Egy-két hete letörött a fogkő az egyik fogamról, ma pedig kettővel odébb lévőről. Semmit nem éreztem, sőt, örültem neki,hogy megszabadultam tőlük. Jó persze nem teljesen de a fogínyem felszabadult!. Félek a fogorvostól, pedig tudom, el kellene mennem. Ugye nem fájdalmas? Egyszerre leszedi mindről?? Köszönöm előre is a válaszokat!
Szia!
En a nyaron voltan ugyanigy az also fogaimon volt fogko,nem akarlak megijeszteni,hat annyira fajt hogy nem tudom azt neked elmondani ,a furas, a foghuzas az semmi ez mellett!meg amikor az erzestelenito hatasa kiment ,hat az valami szornyu,mert nem egy fog fajt hanem 4-5 amin fogko vol,nem gyoztem a fajdalomcsillapitot szedni!
De, ez egy ket nap, es aztan minden oke ,es szerintem is elkell menni mert a fogko alatt lehet roszfog,es az mar nagyobb maj!
sok sikert!!
Szia
Én 4-6 hetente járok, mert nekem nagyon gyorsan lerakódik, nekem nem fáj. Nem mondom, hogy kellemes érzés de ki lehet bírni. Egyszerre csak egy állkapocs csontról szedik le( alul v. felül). Menj el mert nagyon súlyos lehet ha az ínyed begyullad.
érzéstelenitőt mindenképpen adnak, mert ha inyt ér az borzasztóan tud fájni.
Annak az orvosnak pedig hasonlókat kivánok aki érzéstelenitő nélkül barmolja a pácienseit...a fenti leirt akhoz szólok
Akinek meg nem fájt a fogkőeltávolitás az egy profi dokival találkozott érdemes reklámozni a nevét a másiknak meg azért, hogy csak oda ne menjenek..
a száj ph értékére érdemes odafigyelni sav-bázis egyensúly fentartására ...
ha nem kezelik a fogkővet abból inygyulladás lesz, majd fellazulnak a fogak és a végkifejlet műfogsor....érdemes meggondolni..
és a nyelv higiéniájáról is!!!! lepedékes vagy sem? tisztitja vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!