Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valakinek véleménye dr....

Valakinek véleménye dr. Keszeg János fogorvos-szájsebészről?

Figyelt kérdés
A Mária utcai Semmelweis egyetem szájsebészeti klinika egyik fogdokija. Bölcsességfogamat fogja műteni pár hét múlva.
2010. júl. 29. 00:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Él mint hal a vízben.
2010. aug. 21. 02:16
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Én nem ismerem, de egy másik fórumon ezt írták:

"Egy nagyon jo orvost szeretnek a figyelmetekbe ajanlani. Dr. Keszeg Janos, dolgozik a Maria utca szajseb klinikan is. Nagyon turelmes es alapos. nem az a lenyeg neki, h neki jo legyen, gondolom eritek, h irom, hanem az a lenyeg neki, h a pacienssenek jo legyen. Azon az elven van, h amelyik fogat lehet azt mentsuk meg, s nem azon, h huzzuk is es hidat vagy implantatumot a helyebe, pedig neki az erne meg jobban. Rendes nagyon es a beteget tartja szem elott. vagyis en csak ajanlani tudom mindenkinek, nem fogtok csalodni benne."

2010. aug. 21. 06:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Egy nagyon jófej, és roppant ügyes fogdoki. Nekem eddig 2 db bölcsességfogamat húzta ki. Az első fogam nagyon hamar meggyógyult, a 2. nap után tudtam enni rendesen. A második fog után már a műtét utáni este ettem(3 virslit, kenyeret, sajtot):D és ezt mind én tudtam rágni magamnak.

A ami még nagyon pozitív, a második fog után csak 1DB fájdalomcsillapítót kellett bevennem, azt is csak azért mert a doki tanácsolta, hogy mielőtt kimegy az érzéstelenítő vegyem be.

Ha valaki hozzá megy, nyugodjon meg, minden rendben lesz, a lehet legjobb dokit kapta/választotta.

2010. szept. 19. 21:25
 4/5 anonim válasza:

Sziasztok!

Voltam ma nála, két fogamat is húzta. A szükséges rossz, az érzéstelenítő nem volt túl jó, cserébe viszont fájdalommentesen telt a kezelés és a mai napom is. Valamikor majd megyek még hozzá bölcsességfogat húzatni. Ha húzni kell, jelen ismereteim szerint ajánlom, mást még nekem nem csinált! Nyugi, nem vészes, sőt!!! :)

2014. márc. 18. 18:33
 5/5 dr. Petrovics válasza:

Aki azt irta hogy kezelésben elsödleges az ember, igazat irt.Egy ritka Szent. Megbeszélhetz vele mindent..pld:

Rövid megtenkintést, véleményt kérek erröl a javaslatrol, ami egy egyfázis beültetésröl szól, 6 fognak az eltávolitás, és 8-10 "full bridge" beültetésröl.

Kérdéseim: 1. Az "egyfázis" reális? Biztonságos? 2. A fájdalom türhetö? Ez nem egy nagy beavatkozás, ie. major surgery? 3. Ahogyan vérhigitokat szedek, mi is a tenni való? Hogyan is fog megálni a vérzés? 4. Mit javasol a doktor Ur, otthoni kezelésre, ápolásra? Én egyedül élek, de van egy nagyon jó, húséges jó barátom, a közös gyermekünk anyukája. Ha egyik vagy a másik orvos ugy véli hogy pár napot ott tültjem vele és megbeszélik a szükséget ennek, bizom Ö majd elfogadja az orovsi véleményt. 5. Ebböl a szempontbol, nem lenne okos hogy valaki kisérjen engem? Nehezen járok, ugy is, és idegesit hogy ilyen sok fogat eltávolitnak egyben. 6. A Doktor ugy véli hogy az ár is helyes?

2019. ápr. 26. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!