Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehet baj belőle, hogy lenyelt...

Lehet baj belőle, hogy lenyeltem egy kis gennyt?

Figyelt kérdés
Második napja van egy kis pukli az ínyemnél, külsőleg alig látszik, csak kicsit volt feldagadva az arcom. Ma, beszéd közben egyszercsak kippukant, még hallottam is egy aprócska pukkanást. Rossz ízű, sárgás-fehér váladék volt benne, meglehetősen sok. Amit tudtam kiköptem, aztán sokáig öblögettem, de egy keveset sikerült lenyelnem belőle. Előtte sem volt az pokoli fájdalmam, ami általában a fogfájással jár, együtt tudtam élni vele, de már nem fáj egyáltalán.

2020. máj. 2. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi bajod lehetne tőle? Semmi..
2020. máj. 2. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Az agyunk TÖKÉLETES MESTERKÉNT szabályozza a mikrobás (vírusos, bakteriális, gombás) folyamatainkat (még csecsemőknél, és súlyos beteg embereknél is), mikor felszaporítja azokat, hogy segítsenek helyreállítani a biológiai folyamatainkat, mikor meg pont ezért leépít, általában genny a végtermék. Mindez vagy érzelmi konfliktusaink helyreállító mechanizmusaként, vagy baleset / sugárzás / mérgezés esetén (más variáció nincs a tünetszerzésre / "megbetegedésre").

Az ég világon semmi baj, ha lenyeled bárki gennyét, van akár annak eredeti, mikrobás formáját, ez már orvosilag bizonyított (ha valaki kérné, akkor tudok akadémikus orvosoktól hivatkozásokat ha megint erre járnék, csak most terjedelmi okokból ezt mellőzöm). Ha gyakran nyelnél gennyet, az egyetlen "baj" az undor volna, és ennyi.

2020. máj. 2. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
32%

Ja és vigyázz az undorral, ne vidd túlzásba. :) Mint írtam az imént, a betegségek 90%-a pszichoszomatikus, tehát felesleges hülyeségeken rágódni, mert azok képezik betegségeink 90%-át, ez megint csak orvosilag bizonyított, pl computer tomográf felvételek által is. Aki elmaradott és nem képzi tovább saját magát széleskörűen a szakmájában, az az ő hibája; meg azok baja, aki azoktól tanulnak, akik nem elég képzettek.

Ne higgy a látszatnak, főleg ne a tévének, mert alapvetően féligazságok és hazugságok képezik, fentről irányított a média és a világ Állami iskolái. Túl sok a manipuláció. Gondolkozz függetlenül is, és rájössz idővel, mi a valódi tudomány, és mi a féligazság. A féligazságok még a hazugságoknál is veszélyesebbek.

2020. máj. 2. 18:32
 4/4 anonim ***** válasza:
72%

A sajátod nem probléma ,mert a gyomor savad mindent megöl.

De másoké téged ölhet meg .

2020. máj. 2. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!