Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Menjek fogorvoshoz?

Menjek fogorvoshoz?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron lepattant egy kicsi a fogamból (felül,baloldalt,hátul,bölcsesség fog mellett). Akkor elkezdett romlani az a fogam :( és tegnap mikor ettem lepattant mégegy darab belőle. Már kb.csak a fognak a fele van bennt. Ha az is letörik, akkor bennt marad a gyökér. Ki szeretném húzatni. Fáj! Ez sűrgős esetnek számít?

Van 2ismerősöm akik mentek volna foghúzásra(nagyon fájt nekik,enni sem bírtak) , és haza küldték őket, hogy ez nem számít sűrgős esetnek. Engem is elküldenének?

2020. ápr. 30. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, de valószínűleg nem fogják. Nem vagy életveszélyben.
2020. ápr. 30. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Hétfőtől működhetnek a magán fogászatok, én már kivárnám.
2020. ápr. 30. 14:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon faj:( A magán fogorvoshoz kell tb? Ott mennyi a foghúzás kb? Tb nelkul gondolom dragabb
2020. ápr. 30. 15:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Bizony

Hétfőtől teljes ellátást kapsz magánba. Addig tudsz várni.

2020. ápr. 30. 15:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Magánba nincs tb. Mindenért fizetsz. Ha a fog fele megvan akkor még töméssel megcsinálják.
2020. ápr. 30. 15:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 10-15 körül fizettem húzásért. Viszont ha ahova én járok ott a húzás ingyenes ha implantátumot csináltatsz a helyére.
2020. ápr. 30. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!