Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Állkapocs fájdalom fogtól?

Állkapocs fájdalom fogtól?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete kaptam antibiotikus kezelést be volt gyulladva a fog. A gyulladás le ment de fogam ugyan úgy érzékeny ha hozzá érek rágni sem tudok vele. De nem fáj, viszont 2 napja elkezdett fájni az állkapcsom. Lehet a fogamtól? Ezzel menjek most el fogorvoshoz? Mert mikor az antibiotikumot kaptam azt mondták ha le ment a járvány akkor jelentkezzek és megcsinálja a fogam. Vagy addig szedek fájdalomcsillapítót az Jó? Vagy valami házi gyulladás csökkentő Van?
2020. ápr. 23. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Én vagy ez a kuruzsló majom?
2020. ápr. 30. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Melyik orvos kuruzsló,

és melyik orvos nem?

Jó kérdés...

Véletlen se gondolkodjatok önállóan, hanem csordaszellemben pusztán hittel éljetek, majd szemellenzősen magyarázzatok alá, és infantilis módon mindig a presztízzsel bírók TÖBBSÉGÉNEK higgyetek.

Én viszont a valóságot kutatom.

Linkelek egy újmedicinás (bio-logikás), 40 éve orvosként is praktizáló orvostól egy video chat-et, a biologika (újmedicina) elmagyarázza azt is, hogyan történnek a fogak elváltozásai.

Egyetlen szokványos, akadémikus fogorvos se fogja elmagyarázni, utóbbiak csak a felszíni vonatkozásokat legfeljebb, azokat is sokszor tévesen. Bár a szokványos fogorvos kiváló abban, hogy pl hogyan kell fogat húzni, azt elismerem.

Azonban lehet gondolkodni az értelmes orvosok kutatási eredményein is:

Dr. Gelléri Julianna, 1980 óta fül-orr-gégész orvos:

YOUTUBE:

"Nem minden vírus, ami annak látszik"

36 579 megtekintés 2020.május másodikán. Feltöltve:

2020. máj. 1.

https://www.youtube.com/watch?v=kAn-xM5NW_A

2020. máj. 4. 01:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Vajon nem kuruzslás-e az AMALGÁMmal tömés, évtizedekig alkalmazták sajnos a fogorvosok, és higanytartalmú, bebizonyosodott az utóbbi néhány évben, hogy veszélyes, káros az emberek számára.

Ez vajon nem kuruzslás-e?

Vajon nem kuruzslás-e a Na-Fluorid, amelyet tartalmazza a legtöbb, a fogorvosok többsége által propagált és reklámozott fogkrém

- és a patkányméreg is...

Sztálin jött rá, és alkalmazta a NaFluoridot a foglyoknál, mert véletlenül kiderült, hogy beletörődést okoz az emberekben, hiszen a NaFluorid

- idegméreg!

Ez vajon nem kuruzslás-e?

Miközben léteznek Fluorid mentes fogkrémek is (pl zeolit por), mégis hülyítik az akadémikusok -tisztelet a kivételnek- az emberek többségét, a PROFITÉRT cserébe...

2020. máj. 4. 17:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Beteg elme.
2020. máj. 4. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!