Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szegeden Hovorka rendel...

Szegeden Hovorka rendel fogszabalyzason? Vagy a mostani helyzetben nem? Mas fogszabalyzason rendelnek?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Kedden felhívod és kiderül
2020. ápr. 12. 17:46
 2/7 anonim válasza:
39%

NEM ÉS FELESLEGES FELHÍVNI IS!

A tisztífőorvos határozata szerint márc. 17-tól azbegész fogorvosi ellátásban csak sürgősségi ellátást végezhetnek! Visszavonásig! Ebbe a fogszabályozás egyértelműen nem tartozik bele! Max. húznak, nem tömnek stb. Fájdalokra kapsz gyógyszert...

Ha nincs orvosod, akkor valószínűleg most kezdenél bele, akkor ráér még! Ha eddig is ráért, ne vészhelyzetben érdeklődj! Ne rmá haragudj, de ilyen miatt felesleges ilyenkor zaklatni a fogorvosokat!

2020. ápr. 12. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Utolsó: 2 hete még azt is tagadtad, hogy húznának. Ott erősködtél, hogy nem húznak... a fogszabályzás nem jár kockázattal. Simán elképzelhető, hogy van rendelő ahol dolgoznak magánba. Ez nem olyan fogaszati ellátás. És a fogakat állítani kell folyamatosan.

Tömni is tömnek, ha olyan a helyzet és olyan a rendelő.

2020. ápr. 13. 01:16
 4/7 anonim válasza:
60%

Azért, mert false információkat osztogatsz!igwn, folyamatosan lálítani kell, de NEM sürgősségi ellátás, eddig sem volt katasztrófa, ha egy állítás kimarad, max. egy hóbappal tovább lesz fent!

Viszont a kérdező most akarna fogszabályzót, ebbe belekezdeni! Ez véleményed szerint sürgősségi ellátás?

NEM, NINCS ILYEN MAGNÁRENDELŐ! Ha mégis, amit kétlek, komolyan, akkor törvényellenes és megsért egy rakás jogszabályt, haralmas bírsággal súlytható!

"Tömni is tömnek, ha olyan a helyzet és olyan a rendelő."

NEM, NEM TÖMNEK FOGAT!! Ezt tiltottál meg legelőször! Kiterjesztve az egész SZAKELLÁTÁSRA, MIND AZ ALAP, MIND A MAGÁNELLÁTÁSBAN! Nem kivétel a magánrendelő!

Mekkora baromságokat írsz...

2020. ápr. 13. 03:29
 5/7 A kérdező kommentje:
nem most akarom elkezdeni már fent van egy éve csak felhívtam 3 hete és mondta hogy később hívjam vissza de akkor már nek vette fel és azóta se
2020. ápr. 13. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
65%

"NEM, NEM TÖMNEK FOGAT!! Ezt tiltottál meg legelőször!"

Nekem még is tömtek előző héten. Érdekes 🤔

2020. ápr. 13. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom, én reméltem, hogy hovorka mar semmilyen korulmenyek kozott nem dolgozik.
2020. ápr. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!