Dagadt az arcom. SOS?!
Figyelt kérdés
Péntek óta nagyon fáj egy fogam amelyből kiesett a tömés. Vettem be fajdalomcsillapitot de nem sokat ér. Konkrétan aludni sem tudok annyira fáj. 2 nap elteltével azaz mára feldagadt az arcom. Reggel vettem be egy másfajta fajdslomcsillapitot es azota nem fáj egyáltaláb viszont meg van dagadva.
Így h járvány plusz unnep van a fogorvos fogad? Ha igen akkor mit csinál?
2020. ápr. 12. 12:35
11/12 anonim válasza:
8. Én magánrendelésen voltam. 2 fogat tömtek 20e/fog. Teljes védőfelszerelésbe. Utánam fertőtlenítés kb 15 perc. Utána köv beteg.
Tömhetnek, ha megvan a megfelelő intézkedés. Gyökérkezelni is csak fúróval tudnak, utána már a tömés nem jár fúrással csak a tömőanyag+fény.
A korm rendelet nem tiltja a fúró használatát, de ha igen mutasd azt a pontot.
12/12 anonim válasza:
Sőt a itt a városba az sztk-n kívül még 2 helyet is tudok ami működik azon kívűl ahol voltam. Persze nem megszokott árat kérnek el, de legalább nem bukod a fogad. Alkalmazkodni kell a fogorvosoknak. Valaki tud..valaki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!