Hogyan lehet szép fehér foga valakinek? Mennyi idő kell ahhoz vagy milyen márkájú fogkrém, hogy sárgából fehér fogaim legyenek?
Én sajnos nem láttam még bizonyítékot, hogy akármilyen varázsfogkrém bárkin is segített volna. Legegyszerűbb megoldás a fogfehérítés, amit viszont csak nagyon szélsőséges esetben ajánlok, mert lemarja a fogzománc felső, "használattól" besárgult rétegét.
Van aki szerencsés és természetesen szép fehér foga van, de sajnos nem mindenki ilyen. Én sem.
Vannak olyan ételek-italok amik sárgítják a fogat, pl a kávé. Illetve nem élelmiszer, de nyilván a nikotin is. Egy átlagembernek nem lesz nagyon erős sárga a foga, ha megpróbálja elkerülni az ilyen élelmiszerek bevitelét, és naponta legalább kétszer mos fogat.
Üdv, egy fogtechnikus :)
Genetika és rendszeres fogkőleszedés
Az én fogaim igen világos tejfogfehérek, full genetika az egész, fél évente meg leszedetem a fogkövet és akkor még jobban látszódik
Hihetetlen de nekem a kurkuma segitett, ha mas nem placebo. De van meg a faszen, azt is probaltam csak nem ment par napnal tovabb.
Azthiszem teszek meg egy probat, en is feherebb fogakat szeretnek.
Megsugom, segit a fogkrem. Az elszinezodest tavolitja el, az eredeti szinebol nem csinal feherebbet.
Pl a Colgate Total Whitening. Nagy kaves vagyok, es azonnal latszik a hatas, HA. Es itt jon a ha. Fogselymet hasznalok, es utana elektromos fogkefet. A normal fogkefe nem hasonlithato az elektromoshoz. Szemely szerint Philips Sonicare-t hasznalok tiz eve. De hatarozottan a Colgate fogkremek utan tunt el a sargulas. Ez szaz szazalek. Par nap alatt vissza is sargul, ha mas fogkremet hasznalok, mivel naponta kavezom. Ez tuti, reggel, este mosom a fogam es akkor ragyogo nem-sarga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!