Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki volt úgy hogy csak...

Valaki volt úgy hogy csak gyökeret húztak neki? Mennyire Fáj?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a főorvostól, de most már rá kell szánnom magam és holnap elmegyek. Van egy fog gyökerem amit ki szeretnék, húzatni mert néha fáj. Régebben ez a fogam volt gyökéé kezelve ez függ attól mennyire fáj a kiszedése?
2020. ápr. 3. 11:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fogorvos vette ki, már benőtte az íny.(bal felső kismetsző kitört balesetben)

Olyan szurit adott, hogy még a fejem is levághatta volna... :)

2020. ápr. 3. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem ez egy csapolt fog volt, amin már nem volt korona. Pontosan mi történt nem tudom, de nálam az előkészítés volt több idő. Amikor már a gyökérfogót kérte a fogorvos az egy mozdulat volt. Az egész tíz percnél nem tartott tovább.

Az érzéstelenítés nem volt kellemes, de kibírható. Egyébként attól is függ hová adják. Nekem elől érzékenyebb, a rágófogak esetében jobban kibírható. Igaz én kértem még érzéstelenítőt, mert még érzékenynek éreztem a fogam. Az eredmény az egész művelet alatt semmilyen fájdalmat nem éreztem.

Az az igazság, hogy én most napok óta szenvedtem úgyhogy alig vártam, hogy történjen valami.

És pont akkor húzták ki amikor a kérdést kiírtad!:)

2020. ápr. 3. 21:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem húzta ki a gyökeret. Mert azt mondta nem attól fáj az ínyem hanem alul az egyik rágó fogamon van lyuk adott most gyógyszert kedden kell vissza mennem. Ha azt megcsinálta utánna azt mondta kihúzza.
2020. ápr. 4. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!