Több hiányzó fog esetén is lehetséges fogszabályzót használni?
79%-ost miért pontoztátok le? Úgy van, ahogy mondja. A felső fog lefelé ereszkedik, a mellette lévő fogak pedig bedőlnek, így már nem fognak tudni fogat pótolni, mivel nincs hely nála.
Sőt, ha 1-2 évet kihagysz akkor lehet csontbeültetés is kell, mivel elsorvad addigra az íny.
Megoldják, csak pénz kérdése. Illetve fent kicsit bonyodalmasabb (=drágább :D) lehet a csontpótlás, de megoldható .
Egyébként ha egy ilyen sorvadt helyre mozgatják a saját fogadat,ott visszaépül a csont szépen .
Itt tényleg csak az a kérdés ,mennyi pénzed van rá.
"Nincs mire rakni" a fogszabit hátul az nem probléma,megoldják kicsi csavarokkal ,illetve rugóval tolni is tudják a fogakat .
Utolsónak teljesen igaza van, valamint a többi válaszolnak is.
Sajnos minden csak pénz kérdése fogorvos témában, de kb. mindent meg tudnak oldani, én is csak lestem, hogy milyen "praktikákhoz" tudnak fordulni ha kell, pedig én csak sima fogszabályzással kerestem fel őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!