Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Valaki biztosra meg tudná ezt...

Valaki biztosra meg tudná ezt mondani? A le esett, több tagú fogkoronát (hídat) vissza tudják ragasztani? Ez sűrgős esetnek számít?

Figyelt kérdés
Zala megyében élek. Felhívtam a fogorvost, akihez tartozom. Azt mondta, csak húzást végezhet, ragasztást nem. Tényleg így van? Ez nem tartozik a sűrgős esethez? Köszönöm szépen!

#vírus #fog #ragasztás #sűrgős ellátás
2020. márc. 27. 00:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
Hivatkozni kell a rendeletre.
2020. márc. 29. 00:20
 12/12 anonim ***** válasza:
55%os! Akkor kérlek linkeld ide azt a rendeletet, amire hivatkozol és ahol világosan le van írva, hogy ha leesik vki hídja, azt soron kívül azonnal el kell látni! Az országban rengetegen élnek fog nélkül, mégis tudnak táplálkozni vhogy, lecsiszolt csonkokkal még némileg a rágás is lehetséges, alternatív megoldást pedig írtam. Ostobaságot írsz, nem tudom eldönteni, hogy bosszantani/átverni jössz ide a népet unalomból, vagy tényleg ennyire nem megy alapvető információk értelmezése?
2020. márc. 29. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!