Van itt olyan pasi aki szerint szexi a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 22:25
1/9 anonim válasza:
csak ha túródarabokkal van díszítve
2/9 anonim válasza:
Igen imááádom kinyaldosni a szenkódarabkákat róla (L)
4/9 Aubrey* válasza:
hahaha...-.-
Fogszabályzós vagyok és elvileg és gyakorlatilag is k*rva jól áll mindenki szerint!:D
5/9 anonim válasza:
kedves Aubrey*, nem akarlak megsérteni de mindenki hazudik. Bennem viszont bízhatsz én igazat mondok
6/9 anonim válasza:
Aubrey* te vagy Betty a csúnyalány?
7/9 Aubrey* válasza:
hahaha... most ha itt ültél volna mellettem kaptál volna ugye tudod:D
9/9 anonim válasza:
Hát, ha a viselője gondosan ápolja, tisztán tartja és nem többnapos ételcafatok lógnak rajta itt-ott, akkor akár szexi is lehet.
Barátnőmnek 3 évig volt fix fogszabályzója, de soha, egyszer sem felejtette el tökéletesen megtisztítani evés után, így egyetlen negatív élmény sem társult a fogszabihoz. Rajta szexi volt... ja, és azóta már a feleségem :=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!