A perixod rontja a fogakat? Milyen hatással van rájuk? Mit gondoltok a Bright Whiteról?
Szerintem minden olyan fogfehérítő krém, ami a súroláson alapszik, biztos nem tesz jót a zománcnak és még csak nem is használ sokat.
Én egyszer kb 10 éve voltam egy fogfehérítésen, bekenték valami spéci cuccal, aztán világították és több árnyalattal fehérebbek lettek a fogaim. Kicsit kellemetlen volt az eljárás, lüktető érzés volt közben, de azért nem vészes.
Akkor említette a doki, hogy van egy másik eljárás is valami spéci anyaggal vonják be a fogakat, de az kb 5 év alatt lekopik. Nem néztem akkor utána de szerintem az a legkíméletesebb eljárás valószínűleg.
Ez volt 10 éve, azóta biztos sokat fejlődtek ezek a technikák is. Nézz utána a jét eljárásnak, de lehet azóta van újabb is.
Egyébként a fogfehérítés előtt végeztek nekem teljes fogkőeltávolítást is és már attól is legalább egy árnyalattal világosabbak lettek a fogaim.
Szerintem a fehérítő fogkrémek helyett jobbak, mert súroláson alapszanak. Ráadásul a fogak elszineződését sokszor maga fog sárgás alap színe okozza, azt meg súrolhatod, nem lesz fehérebb. Ezen csak az ilyen spéci fogorvosi eljárások segíthetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!