Debrecenben van olyan magán fogorvosi rendelő vagy tb-st amelyik fogad nem sürgős betegeket is?
Egészséges fogat nem tömnek, csak szuvasat 😂😂😂😂 Illetve maximum, ha letörött egy nagyon kicsi és töméssel pótolható, ugyancska nem ügyeleti ellátás...
Milyen fogat tömnek,ha nem szuvasat?? 😂😂😂😂 Ez az évszázad szövege?? 😂😂😂😂Ezt el is küldtem az ismerősömnek, innen puszil, de ő nem mellesleg elvégezte az 5 éves ÁOK fogorvostudományi képzését Pécsett...
"Milyen fogat tömnek,ha nem szuvasat??"
Olyan probléma is fent állhat, amely gyökérkezelést igényel. :). Ilyenkor "felnyítják" a fogat , azt be kell tömni. Nem csak szuvas fogat szoktak gyökérkezelni.
Igen. Ha egy kicsi fogdarabka leppattan azt nem törik. De ketté törhet a fog is. Azt meg ideiglenes töméssel megoldhatják.
"Ezt el is küldtem az ismerősömnek, innen puszil, de ő nem mellesleg elvégezte az 5 éves ÁOK fogorvostudományi képzését Pécsett..."
Akkor kérlek a latin szövegeidet is küld el neki, hogy fordítsa le nekd, mert benne van az, hogy húznak fogat és azt is kérdezd meg tőle, hogy bölcsességfogat ellátnak-e, mert az is ellátnak szájsebészeten, ha sürgős dologról van szó. Puszillak.
Nem szöveg, hanem kormányrendelet és a tisztifőorvos asszony határozata, meg mimdig, tőle kaptam.
Megint félrebeszélsz... "szaros gyökér"
Ki mondta, hogy a félig elrohadt már visít a fájdalomtól fogát nem huzathatja ki, ha megszánják?
Menjél "tömni" inkább!
"Ki mondta, hogy a félig elrohadt már visít a fájdalomtól fogát nem huzathatja ki, ha megszánják?"
Szóval már kihúzhatják?! Na mi van a fogorvos cimbid elmondta, hogy húznak fogad ha olyan az eset? :)
Eddig még azt hangoztattad ha síkitassz fájdalmadban akkor se fognak ellátni. :D
De roppant egyszerű idióta vagx, mert unatkozol otthon...
Nem, nem személyesen nekem, te roppant barom, hanem az "erről értesül" alatt elolvashatod. Valamennyi kormányhivatal, egészségügyi szolgáltató, fogászati szakellátó stb.
Elvileg a barinődék is megkapták 17-én reggel emailben!
Fuu te olyan rettentő buta vagy....
Nem kell kormányrendelet elolvasásához kormánytagnak lenni, te szerencsétlen 😂😂😂😂 Mindenki olvashatja, meg ezernyi helyen megosztották...
Ez is mimden bizonnyal ki van függesztve és közzé téve, a barinőd rendelőjében is ott kellene lennie...
Kormánytag olavshat kormányrendeltet, újabb bölcsesség mára 😂😂😂😂
Tapló barom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!