Fogfehérítés fogszabályzás alatt?
Ha majd leszedik a foxabályzódat, és rendesen mostad fogszabályozás alatt is a fogadat, akkor nem marad ott a nyoma. Viszont ismerek egy csajt, akinek nagyon csúnyán megsárgultak alatta a fogai.
Nekem szerencsére úgy volt, hogy én megkérdeztem, hogy akkor most már nem is kell annyira mosni a fogaimat? [Tudod, merthogy a fogszabályzó egyes részeit eltakarja]
És akkor aszondták ott a rendelőben a doki meg az asszisztens, hogy dehogynem, még jobban is kell.
És akkor tehát nekem leszedés után is szépek maradtak a fogaim, mint előtte.
Na, és szóval azt akarom neked mondani, hogy lehetséges, hogy jó ötlet, ha kipróbálsz egy szájvizet. Én amit már próbáltam: listerine stay white, listerin cool mint. Ezek tudnak dobni a fog fehérségén. Én gondolom ,hogy lehet használni, mert a fogszabályzó má csak fémből van, tehát csak nem tesz benne kárt. Tehát ezek hatékonyak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!