Gyökérkezelés túlélhető érzéstelenítő nélkül?
Van egy nagyon rossz fogam, amit valószínűleg gyökérkezelni kellene.
Viszont eddig ahányszor fogorvosnál jártam, mindig hatástalannak tűntek az érzéstelenítő injekciók - zsibbadt az arcom, de bármiféle probléma nélkül éreztem ami történik a fogammal. Pedig volt hogy kaptam több szurit, másfélét, stb, de egy hangyányit se tompítottak az érzékelésemen.
Pár tömést átvészeltem már így hideg verejtékkel és sírva, de ide már a tömés nem elég.
Gyökérkezelés túlélhető így?
Milyen lehetőségeim vannak még, hogy ne legyen pokoli fájdalmas a beavatkozás?
Ja, és már megszámolni se tudom hány fogorvosnál fordultam meg (tb-s és magán is volt köztük), mindnél ezt tapasztaltam, szóval nem a doki ront el valamit.
Más fájdalomcsillapítókra is immunis vagyok, soha életemben nem történt semmi, ha bevettem egyet.
Nekem múlt hét szerdán volt egy gyökrkezelésem, nem hatott az érzéstelenítő. 3x kaptam szurit, 2x ahhoz a foghoz/ideghez, ami a problémás volt és még 1x hátra, tehát a teljes jobb oldalam konkrétan lezsibbadt, kivéve az az egy fog.. :-D Be volt gyulladva, mint kiderült. Nagyon fájt, de csak amíg kifúrta, meg kiszedte az ideget. Utána már nem éreztem annyira. Szerintem túl lehet élni. :-)
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!