Hshsjsvwjs kérdése:
Mennyire faj egy fogtomes az injekcio fajdalmat is beleertve elol a metszo felso fogaknal?
Figyelt kérdés
2020. márc. 1. 18:31
1/6 anonim válasza:
Csak az injekciót fogod érezni. Feszíteni fog a térfoglalás miatt, de nem vészes.
2/6 anonim válasza:
Nulla. Annak idején én is rettegtem a szájszuritól, hogy az milyen szörnyű lehet - és valójában szerintem kevésbé fájdalmas, mint mondjuk bőrbe kapni.
A folyadék benyomása valóban egy kicsit feszít, de nem sokkal utána már semmit nem érzel, hiszen az a lényege, hogy elzsibbasztja azt a területet.
A fogtömés nulla, a legbosszantóbb az egészben, hogy tátva kell tartanod a szádat. Az egy idő után fárasztó, de egy sima tömés nem tart negyed óra húsz percnél tovább.
3/6 anonim válasza:
Ma már olyan vékony tűvel szúrnak, hogy alig érezni, a fájdalomcsillapító injekció pedig nagyon hatásos.
4/6 anonim válasza:
Még mindig nem mentél el hónapok óta az orvoshoz?
5/6 gungasam válasza:
A fogász ügyességétől függően még az injekció sem fáj.Azután meg már tényleg semmi.Ellenben a zaja, a szaga, az íze elég élményt nyújt ahhoz, hogy az ember buzgón mossa sokáig....Arról a löttyedt-pofa élményről nem is szólva az érzéstelenítőtől....
6/6 anonim válasza:
Nem tesznek a szajba ilyen muanyagot ami tartja a szadat ha elol tomnek a frontfogaknal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!