Fogszabályozás havi költsége?
Figyelt kérdés
Körülbelül mennyit fizettek havonta a fogszabályzó miatt? Ezekre a plusz költségekre gondolok: aktiválás havonta (10 000/ 2 állcsont), ívcsere (ezt tudom nem kell havonta, de 5000 ft egy új ív), brackett leesése esetén pótlás (5000 Ft/db). Ugye ezekből csak az aktiválás az, amiről lehe tudni, hogy minden hónapban kell. Brackett leesése milyen gyakran fordul elő kb? És az ívcsere? Átlagban mennyiből jön ki havonta? (Az árak, amiket írtam, valósak, fém fogszabályzóra vonatkoznak, egy valós magánfogászat honlapjáról írtam ki.) Mennyibe kerül a fogszabályozó levétele? Esetleg a budai Kavics Dental rendelőről vélemények? Valakit fogszabályzott Dr. Arendt Ágnes? Előre is köszönöm a tapasztalatokat.2020. febr. 28. 09:39
1/1 anonim válasza:
Ha magán orvoshoz mész rá megy a gatyád teljesen legalább 1 millát ott hagysz egy fogszabályzás miatt
ha nem magánhoz mész ott full ingyenes az ívcsere stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!