Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szentkirályi utcában fogszabál...

Szentkirályi utcában fogszabályoztak már valakit innen? (felnőtt)

Figyelt kérdés

[link]

Csak hátha olcsóbb lenne, mint magánban, a készüléket tudom ugyanúgy ki kell fizetni, de a havi aktiválásért nem kell fizetni külön? vagy de? Hogy kell bejelentkezni?

2020. febr. 27. 18:35
 1/2 anonim válasza:
100%
Elmesz a fogorvosodhoz/haziorvosodhoz, kersz egy beutalot ide majd elmesz idopontot kerni. Elvileg itt a legfejlettebb a fogszabalyzas egesz Magyarorszagon, en is voltam naluk de hihetetlenul lekezeloek es bunkok az orvosok, raadasul ilyen 3 havonta tudnak idopontot adni, annyira tele vannak. Amit meg erdemes tudni, hogy nincs egy fix ara a keszuleknek, a fogaid allapotatol fugg hogy mennyibe fog kerulni, 18 even felul pedig mar igen borsos araik vannak es az allitasert is kernek penzt. En azt mondom, ennyiert mar inkabb maganra mennek
2020. febr. 28. 20:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, gondoltam, hogy időpontot sokára adnak... Azt tudom, hogy 18 év felett nem jár semmi támogatás a készülékre, de azt hittem a fogorvosi munka díjat (havi aktiválások) nem kell kifizetni, így legalább azt megspórolnám. De akkor ezek szerint nem tudok rajta spórolni, jobban megéri, ha magánba megyek.
2020. febr. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!