Szentkirályi utcában fogszabályoztak már valakit innen? (felnőtt)
Figyelt kérdés
Csak hátha olcsóbb lenne, mint magánban, a készüléket tudom ugyanúgy ki kell fizetni, de a havi aktiválásért nem kell fizetni külön? vagy de? Hogy kell bejelentkezni?
2020. febr. 27. 18:35
1/2 anonim válasza:
Elmesz a fogorvosodhoz/haziorvosodhoz, kersz egy beutalot ide majd elmesz idopontot kerni. Elvileg itt a legfejlettebb a fogszabalyzas egesz Magyarorszagon, en is voltam naluk de hihetetlenul lekezeloek es bunkok az orvosok, raadasul ilyen 3 havonta tudnak idopontot adni, annyira tele vannak. Amit meg erdemes tudni, hogy nincs egy fix ara a keszuleknek, a fogaid allapotatol fugg hogy mennyibe fog kerulni, 18 even felul pedig mar igen borsos araik vannak es az allitasert is kernek penzt. En azt mondom, ennyiert mar inkabb maganra mennek
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Igen, gondoltam, hogy időpontot sokára adnak... Azt tudom, hogy 18 év felett nem jár semmi támogatás a készülékre, de azt hittem a fogorvosi munka díjat (havi aktiválások) nem kell kifizetni, így legalább azt megspórolnám. De akkor ezek szerint nem tudok rajta spórolni, jobban megéri, ha magánba megyek.
2020. febr. 28. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!