Tényleg fájhat a szemem lyukas fog miatt?
Pontosabban,inkább úgy érzem,hogy a szemem mögött fáj. Mert nem érzem,hogy fáradt lenne meg hogy nem bírom nézni a monitort,csak amikor elnézek ugye balra,jobbra stb akkor érzek egy kis fájást
Volt egyszer már fent egy lyukas fogam és sokáig halogattam mert féltem elmenni(az volt az első alkalom) de az alatt az idő alatt az nem okozott semmit. Most ez az új rossz fog 2 nap alatt ekkora hatást váltott ki,ilyen hamar lehetséges?
Vagy csak sok monitor előtt üléstől lehet? Azért nem vagyok biztos ebben,mert már 2.napja van ez,máskor ha szemmel kapcsolatos fájdalmam volt,egy alvás után el is múlt
Persze elmegyek,csak kíváncsi voltam meg kicsit meg is ijedtem. Mert pont csak a bal szememmel van ez ahol az a fog is van
És tényleg,máskor ha aludtam egyet elmúlt mindenféle szem baj most meg már 3.napja tart ez. Ha nem is feltétlenül fáj,olyan furábbnak,nehezebbnek érzem mint a másikat. Mintha be lenne dagadva és a szemhéjamat valami húzná lefele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!