Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit ehetek bölcsesség fog...

Mit ehetek bölcsesség fog műtét után?

Figyelt kérdés

Tegnap műtöttek vele. De már előtte sem tudtam enni mert állkapocs gyulladásom volt a fogam miatt hetekig mire kiszedték nagy nehezen.

Unom már a zöldség és a gyümölcsféle mixeket.

Tudom nem ehetek se tejterméket se tojás félét se szemes élelmiszert

Rágni se tudok logikus. De annyira éhes vagyok

Leadtam már vagy 5kgt és egyszerűen ezek nem tellítenek el.

Konkrét ételekre gondolok

Ti mit ettetek?

2020. febr. 22. 11:38
 1/9 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni vágni kellett meg varrni. De már hetek óta megy a huzavona. És még egyszer műtenek a másik oldalt szóval diétázom egy darabig.
2020. febr. 22. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy szar helyzet, kérdező. Mixek, pépes kaják, nagyon puha cuccok - más nem jöhet szóba, mert fájni fog.

Fogyás a következménye, meg fejfájás az éhség miatt. Tarts ki, nemsokára jobb lesz. Varratszedés után szinte azonnal!

2020. febr. 22. 11:42
 3/9 A kérdező kommentje:
Utána elvileg kapok időpontot a másiknak a műtétjére de az akkor egy 7 után talán jobb lesz.
2020. febr. 22. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Ez kemény lesz, nem akarlak áltatni.

Én nem mertem menni azonnal, fél évet vártam a kettő között.

De legalább hamar túlleszel rajtuk.

2020. febr. 22. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vizes krumplipüré, puhára főzőtt, villával összetört csirkepörkölt. Párizsi, műbeles virsli szintén villával összenyomkodva. Banán. Tejmentes bébiételek. Tejmentes főzelék pürék és krémlevesek. Lehet a saját anyagával, főtt krumplival vagy növényi tejjel/tejszínnel sűríteni.
2020. febr. 22. 11:55
 6/9 anonim válasza:
A paradicsomosat is kerüld,a tejtermék mellett!
2020. febr. 23. 13:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszait. :)
2020. febr. 23. 16:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ettem penne tésztát, elől megrágva, párizsit, sonka féléket. Puha ételeket, nekem ezek jobban bejöttek mint a főzelék, leves, én nagYon féltem hogy véletlen odajut a sebhez, ezért olyan puha ételeket választottam, amiket tudtam irányítani a számban.

Együtt érzek veled nagyon, nekem is volt ilyen mütétem és még lesz is sajnos a másik oldalon.

Kitartás.

2020. febr. 23. 16:58
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nekem is mert a másik oldalt is kikell:)
2020. febr. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!