Mária utca, vagy Szentkirályi fogászat?
a szentkiralyiba jartam egy idoben nem korzetiskent
siman betomtek, ha kellett
Naggyon jó.
Ott a földszinten voltam a negyvenbe 2007-2008.Belibbent egy tekintélyes orvos fölemelte a fénybe az oktató egyetemen készült friss panorámát és elkezdte számolni egy,kettő..hét,nyolc gócos foga van.-Mennyi pénze van?
Kár hogy nem böktem ki hogy kipróbálok mindent fizetni.Akkor még három meg négy műszakban dolgoztam meg hétvégéztem,meg második állásban takarítottam is.Összeestem majdnem hazafele.
Csak nem akartam eltolvajlani a pénzt a családomtól.
Miután 1999ben 11havi nettó minimálbér 187 ezer forintért rakott fel 11koronát egy maszek doki,érdemben nem gyökérkezelte,ezt egy dokinő egy éve megerősítette digi röntgenen.-Én ebbe semmilyen gyökérkezelést nem látok.
Így szeretlek téged.......
Naggyon jó.
Huzassa ki 1doki,menjen sztk-ba 2doki,én ezt nem építem fel 3doki.Nem akarja kihúzatni a bölcsességfogát? 4dokinő Kösz nem azon az eggyen rágok a felső hidammal-miután ajánlatot kaptam az ismerősüktől 140e implantokra.Utána telefonon megkérdeztem a dokinőt(oldalukon és személyesen is 10-14e gyökérkezelést mondott)Nem böktem ki hogy azonnal mindent kifizetek csak álljon neki.Lepattintott.Utána annyit mondott a bölcsességfogra hogy valahol 160e forintért biztos megcsinálják mert az drágább.Ugyanakkor ugyanazt a fogat az ismerősük megrángatta és mondta ez jó erősen áll belevesszük !
Kezdem érteni Moldova Györgyöt.De ezért a gondolatomért is bemocskoltak már.
Mennyi pénze van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!