Mennyibe kerül egy fogászati híd?
Figyelt kérdés
Akkor is lehet alkalmazni, ha csak egy fog van ami alátámasztja?2020. febr. 19. 14:35
1/5 A kérdező kommentje:
Mielőtt valaki írná, tudom, le kell csiszolni hozzá több fogat, de sajnos nekem már mindegy, ugyanis szinte az összes fogam (frontfogak kivételével) tömöttek.
2020. febr. 19. 14:36
2/5 anonim válasza:
A tömés nem akadálya a hídnak, akár gyökérig is le lehet csiszolni. 20-50ezer Ft/fog árakkal kalkulálj. Tehát ha pl 4 tagból áll a híd, akkor 80-200 ezer.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2020. febr. 19. 20:35
4/5 anonim válasza:
A kihúzott fog mellett jobbra és balra is kell egy fog, amit lecsiszolnak, ezek tartják a koronát, nekem 100ezer volt egy ilyen híd, porcelán borítású, műanyag olcsóbb.
5/5 anonim válasza:
Nagyon kérleltem hogy csinálja meg olcsóbb műanyagból,de közölte velem hogy megfogadta nem csinál többett műanyagból.
Pedig kinn van az oldalán az ára 2-10E a műanyag korona.
Valakinek megcsinálta aki ugyancsak spórolt a drágább pótlásra.
De a egy gyökérkezelésre plussz két fogtömésre elfogadta az 50E forintot amit a lányom kezelésére adtam.
De rajtam nem segített.Pedig kérleltem hogy csapozza meg amíg összegyűjtöm azt a 800E-1,1mill forintot amennyiért megcsinálják vidéken csontpótlás nélkül a felső állkapcsomat.Annyit mondott másfél milivel az ínyszél fölé kell érnie.Pedig más fogorvos levágja körbe állítólag az ínyt.Nem szeretnék kivehetőt addig hordani mert még több csont elfogy a maxillámból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!