Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 6-9 hónap alatt tényleg segít...

6-9 hónap alatt tényleg segít a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Láttam olyan opciót felnőtt fogszabályozás néven hogy 6-9 hónap alatt szépek lehetnek a fogak és nem vesz igénybe két évet meg nem kell ki húzni ép fogakat. Ezzel ugye főleg azokra a fogakra koncentrálnak amik látszódnak tehát az első fogakra.

Valaki esetleg próbálta?

2020. febr. 16. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Épp nemrég olvastam, hogy valaki túl hamar abbahagyta, és visszarendeződtek a fogai, úgyhogy nem érdemes sürgetni a folyamatot, mert nem lehet, rá kell szánni az időt.
2020. febr. 16. 20:42
 2/4 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy ki húzzák az ép fogaimat így is büszke vagyok rájuk mert egy sincs tömve sem meg semmi bajom nem volt velük eddig és 23 évesen azért az nagy dolog szerintem. :(
2020. febr. 16. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Pitts21-gyel lehetséges.
2021. aug. 4. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Általában 6-9 hónap után éjszakai fogszabályzóra kell váltani hogy ne rendeződjön vissza. Fogat kihúzni sok esetben felesleges, már nem is nagyon szoktak. És igen, akár 6 hónap is sokat számít, főleg ha csak kicsi a torlódás.
2023. nov. 5. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!