Rossz helyen kinőtt alsó bölcsességfogat simán ki lehet húzni? (kép lent)
Figyelt kérdés
A jobb alsó bölcsességfogam jóval feljebb nőtt ki, évek óta nyirokcsomóim vannak azon a felén a nyakamon, tompán fáj is, ill néha belenyilal. Ezt simán ki tudja húzni egy fogorvos " normál " módon? 32/F
Kép: [link]
2020. febr. 15. 09:59
11/14 anonim válasza:
Utolsó! Kihúztam már egy pár száz bölcsfogat ahhoz, hogy magabiztosan állíthassam: de, lehet ennyire egyszerű. Legutóbb 2 és fél perc alatt szedtem ki egy fiatal srác szájából. Ha nincs jele komplikációnak, ha nem merül fel, hogy 5 órás bányászás lesz belőle, akkor az ember feleslegesen teszi ki magát egy olyan eljárásnak, ami minekután nem veszélytelen, ezért csak indokolt esetben lenne szabad engedélyezni.
13/14 anonim válasza:
20 éves vagyok még nem húzták ki a fogam, így inkább a műtét mellett döntenék, de ez egyéni döntés.
Az hogy ki lehet egyszerűen húzni azt az orvos tudja eldönteni, nem mi.
14/14 anonim válasza:
Nekem még feljebb volt ,mint a tiéd,és csak az egyik fele volt kint az ínyből.
Az orvos műtétet mondott (nagyon jó szájsebész) ,de mondta,hogy megpróbálja kihúzni simán,nem ad neki sok esélyt,de hátha..
És kiszedte pár perc alatt,műtét nélkül. Szóval az orvoson nagyon sok múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!