Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért büdös a lehelletem?

Ferenc7385859 kérdése:

Miért büdös a lehelletem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan problémával fordulok hozzátok, van most egy barátnőm és, többször mondták már azt hogy büdös a szám pedig vagy 4 rágó volt a számba és más ízűek is voltak, fogammal nincs probléma, fogamat mosom mindig, fogszabályzó szügséges lenne azt mondták, használok szájvízet, próbáltam több fogkrémet,nyelvemet tisztítom, mikor letisztítottam a nyelvemet, és megszagolom a nyelvemet furcsa szag érződik, orrot birizgáló, szúrós szagú, én nem büdösnek mondanám mert nekem másmilyen szag a büdös inkabb kicsit ilyen kellemetlen, szúrós szag, reggel viszont ha bele lehelek a kezembe érzem a szagot, sőt van mikor napközben is, de az más, én enyhének érzem de ez meg marad, van mikor rágózás után is úgy tudom alapszájszaga meg mindenkinek van, reggel nem mosok fogat csak este, voltam fül orr gégen a manduláimmal annyit tudok hogy lyukacsos de nincsenek benne mandulakővek, nem tudtak belőle kinyomni semmit, viszont annyit tudok hogy nem tudom normális e az hogy bevérzett mandula,nem mondtak rá semmit,azt mondták nincs vele semmi gond élljek vele boldogan,akkor mi okozhatja,? Gyomrom nem ég, nagyon félek hogy barátnőm elott budos lesz a szám és az nagyon ciki,kerlek mar annyi mindent megpróbáltam, kerlek valamit ajánljatok ami jó ezellen és rendbe tudom hozni a szajszagom aggódom emiatt es felek
2020. febr. 9. 22:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Reggel nem mosok fogat csak este" - ez épp elég nagy gond! Minimum 2x kellene fogat mosnod egy nap, reggel, evés után, és este, lefekvés előtt. Fogselyem használata is célszerű lenne. De nem elég napi 1x fogat mosni!
2020. febr. 9. 22:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
simán lehet lyukas fogad 2 fog között is lehet szuvas, amit sem szemmel nem látsz, meg nem tuti, hogy fáj, mégis rohad szó szerint. Fogorvoshoz menj el, amúgy ha kell fogszabályzó ne halogasd, egymásra torlódnak a fogaid előbb utóbb lehetetlen lesz prevízen tisztítani és tönkremennek idős korodra.
2020. febr. 9. 22:12
 3/6 anonim válasza:
Reggel sem ártana fogat mosni.
2020. febr. 9. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Van azt hiszem gyomorszájjal is hasonló probléma!

Mindenképp keresd fel legalább a háziorvosod mondd el mi a probléma és elküldd a megfelelő helyre. Érdemes nézegetni azt a k..csog mandulakövet, aljas kis sza.rok mert észre se veszed de ott van

2020. febr. 9. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Előttem jól írták, hogy moss fogat gyakrabban. A gyakori szájvízhasználat is enyhítheti a tüneteket, bár a problémát nem oldja meg.

Ha meg egyszerre 4 különböző ízű rágógumi van a szádban, akkor nem csoda, hogy büdös leszel..........

2020. febr. 9. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Ahogy már írták lehet emésztőrendszeri a probléma, de cukorbetegség tünete is lehet.

Érdemes lenne a háziorvoshoz elmenni.

2020. febr. 10. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!