Gyokerkezelt fog faj?
Figyelt kérdés
Tavaly marciusban gyokerkezeltek a leghatso also fogam( nem a bolcsesseg hanem aminelotte van , bolcsesseget msr kiszedtek.) Eddig semmi gond nem volt vele viszont 1-2 hete ragasnal can amikor megfajdul. Talan nem.minden esetben de ma reggel is.mikor ettem azon az oldalt fajt ha ott ragtam. Egyebkent nem faj , hidegre se kulonosebben erzekeny. Februarra kaptam csak idopontot. Talan nem 100% allitom hogy az a fogam az mert nem tudom teljesen behatarolni , vhol hatul. Lehetseges hogy ez a fogam faj? Ha ezzel van a baj mit tud vele csinalni? Nem kell kihuzni ugye? Mi lehet vele?2020. jan. 26. 18:45
1/2 anonim válasza:
Ha a röntgen gyulladnak mutatja ki kell szedetni, de lehet, hogy csak az ínyed gyulladt be mellette.
2/2 anonim válasza:
Gyökérkezelt fog akkor fáj csak ha marad benne ideg.
Ha rendesen ki lett szedve akkor nem a fog fáj hanem a körülette levő szövetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!