Minden esetben ki kell műteni a vízszintesen csontban rekedt bölcsességfogat?
Figyelt kérdés
Néha fáj, de nem mindig.2020. jan. 7. 18:26
1/5 anonim válasza:
Valószínűleg tovább fog nőni, vagy összenyomja a többit és a.mellette levők is tönkre fognsk.menni
2/5 anonim válasza:
Belenő majd a mellette lévő fog gyökerébe és begyullad, majd szétrohasztja szó szerint, a fájdalomról nem is beszélve. Addig szokás műteni amíg nem panaszos.
3/5 A kérdező kommentje:
Csak azért mert a másik oldalt kiműttettem alul felül, az arcom hónapokig be volt dagadva műtét után és első pár nap négy óránként szedtem a cataflamot, valamint még hónapokkal utána is kellett, a mai napig érzem és front esetén fáj. Szóval nem tudom érdemes e esetleg várni míg megáll a növésben vagy újra átélni ezt a szenvedést, hogy hónapokig csak a kínlódás és lehet h a helyének a fura érzése örökre megmarad. Nekem oltári nagy vágások lettek és mélyek is, még mindig látszik.
Na mindegy. Ami bent van meg legalább csak néha fáj.
2020. jan. 7. 18:42
4/5 anonim válasza:
Ezzel csak az a gond, hogy ha bedurran (előbb-utóbb be fog) és SOS kell kiszedni, akkor a korábbi műtéted ehhez képest egy sétagalopp lesz. Először is mire kapsz egy időpontot, addig hetekig/hónapokig szenvedhetsz, aztán gyulladt szövetben nem garantált a zsibbasztás, erősebb gyógyszereket fogsz kapni, amik kikészítik az emésztésed és növelik az antibiotikum rezisztenciád. Arról nem is beszélve, hogy a gyógyulási idő is sokkal kínlódósabb és hosszabb lesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Sétagalopp?
Ezzel is honapokat szenvedtem, a gyomrom kikészült a sok gyógyszertől. A műtét után pedig konkrétan felkelni nem bírtam egy hétig. A tavalyi évem elment erre. Ennél mi lehet rosszabb?
2020. jan. 8. 00:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!