Szemfogaim. Fogszabályzó lesz ennek a vége? Vagy húzás vagy mi?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Az a problémám, h a jobb oldali szemfogam nem akar sehogy se lenőni.. eleinte mind2 fent volt.. aztán a bal oldali lenőtt teljesen, aminek nagyon örülök.., de a jobb oldali nem akar, és elkezdte betölni az egyik metszőfogamat, ezzel mit fog csinálni a doki ? Ügye ki nem fogja huzni a fogam ? És ha kifogja az fájni fog ?!?!? És fogszabályzót kb mennyi ideig kéne hordani, ha a fogam vége ott van, ahola többi fogam felének az első fele. vagyis nagyon felül ? 14f2010. júl. 20. 22:25
1/5 anonim válasza:
szia!nekem is ilyen volt csak nálam azért belelógott egy kicsit az alatta levö fogamba nem ott végzödött ahol kezdödött a másik.fogszabályzó lett belöle. ki kellett huzni 1 fogamat mellette mert nem fért volna el sehol ,de a szemfogat sose fogják kihuzni csak a mellette levö zápfogak közül vmelyiket.. nekem adtak érzéstelenitő injekciót uh nem fájt ,de én alapból nem félek az ilyen fogászati beavatkozásoktól.nagyon szuperül meg tudják oldani az ilyen fogak helyreigazitását.neekem miután elkezdett mozdulni a fogam utána nagyon hamar beállt a helyére, de utána nem veszik le azonnal a fogszabit mert képes lenne vissza mászni az eredeti helyre.. uh várják h stabilizálódjon.kb 2 évig hordtam. ki lehetett birni. mikor huzzák 1-2 havonta a fémet h menjen vele a fog akk utána néhány napig érzékeny lesz minden de nekem az se volt vészes.
2/5 A kérdező kommentje:
2 ÉVIG O.O te szent jó isten h mi vár rám.. ááá.. egyre jobban fosok.. és fogszabályzóban ugyanugy lehet pl csókolózni, meg minden ügye ? Bocsi h ennyire hülye vagyok ehhez.. de félek nagyon.. :S:S Az injekció se fáj ? Mert én már a sima kötelezőoltásoknál is rinyálok.. és mindneki azthiszi h csak a fejemet teszem.. de télleg nagyon félek :S mega huzástól is nagyon... ;(
2010. júl. 20. 22:50
3/5 anonim válasza:
bocsi az nem irtam h én lány vok és 16 évesen kaptam meg a fogszabit. nah gondolhatod ki voltam kicsit akadva h a "legjobb " korban rontanak el ilyenekkel. erre senkit nem érdekelt h fogszabim van.nagyon szép idök voltak ám azok ha érted mire gondolok :D.most vagy 14. mire odaérsz már lehet nem is lesz rajtad. ugyanugy lehet vele mindent mint nélküle, csak több fogmosás meg tükörbe nézés kell és ennyi :D
4/5 A kérdező kommentje:
:D hidd el.. ez se legjobb.. most lesz uj osztályom.. jó lesz a bemutatkozás.. és az h én egy vassal éljek.. nem lesz vmi kellemes :S Bnőmmel is alakulgat minden... szval eléggé elcseszné az egészet..., de sztem már csak nyár végére lesz... remélem :P De várok más választ is.. hátha egy kis remény.. h nem kell húzni..
2010. júl. 20. 23:01
5/5 anonim válasza:
igen, valószínűleg fogszabi lesz belőle. nekem is feljebb volt mindkét szemfogam, nem volt nekik hely... de nem kellett húzni, viszont ezért 5 évig volt fent a fogszabályzó. lehet vele smacizni, ilyeneken ne parázz:D
egyáltalán nem olyan szörnyű, mint amilyennek tűnik, engem nem is csúfoltak. csak mikor állítottak rajta, akkor fájt, ennyi a kellemetlenség :)
21 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!