Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hol találok egy jó fogorvost...

Hol találok egy jó fogorvost egy hisztis 4 évesnek?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mit csinálnak egy ici pici szuvasodásnak tűnő pöttyöcskéven az egyik hátsón?Nem akarom úgy hagyni...mondjuk nem is értem,h hogy történhetett...istenuccse nagyon lelkiismeretes voltam...néha már a férjem idegeire mentem.
2010. júl. 20. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Jurácsik Tímea - Parodont - Budapest
2010. júl. 20. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi nála voltunk, nagyon érti a szakmát is meg a gyerek működését. Az én 3,5 évesemet elvarázsolta (amúgy nemmelesleg 3 gyerekes anyuka is) Google írd be, van honlap
2010. júl. 20. 22:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Hol hallhattam/olvashattam én ezt a nevet?Nem egy tv reklámos dr?
2010. júl. 20. 22:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Most google-ztam...rá gondoltam :)
2010. júl. 20. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:
De most komolyan...én nem sajnálom a pénzt egy jó fogorvostól,az enyém sem olcsó,de ezek az árak nem magasak egy kicsit?20-25000 egy tömés?
2010. júl. 20. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is megnéztem: Az oldal legalján adják meg a tejfogak tömésének díját: 10-15000 Ft az ára. Sajnos nem tudok neked tanácsot adni.
2010. júl. 20. 22:46
 7/8 anonim válasza:
100%

Gödön van egy nagyon aranyos doktornéni. Zsuzsa a keresztneve. 0620/933-1373 Ezen a számon tudsz bejeletkezni.

Sajnos a pontos címet nem tudom, de ha felhívod megmondják.

Én is hozzá hordom az 5 éves lányomat. 2 fogát tömte eddig. Előtte bekeni eper ízű érzéstelenítő zselével így a gyerek semmit nem érez a fúrásból és a tömésből.

Az ár pedig szerintem nem vészes. 5.000 forintot kért, de mi kb. 8 hónappal ezelőtt voltunk nála utoljára. Lehet hogy azóta már kicsit több.

Nem tudom hol laktok, de szerintem megér egy kis utazást. Mi sem Gödön lakunk, de én is féltem idegen orvoshoz vinni, aki esetleg türelmetlen a gyerekhez, ezért egy óvónő barátnőmtől kértem tanácsot. Ő ajánlotta. Nem tömte be egyszerre mindkét lyukas fogát a kislányomnak, hanem először csak az egyiket, de nem volt baj, mert amikor másodszorra mentünk nem volt semmi ellenállás, szívesen jött újra fogat tömetni, mert nem voltak rossz élményei az elsőnél.

2010. júl. 21. 08:42
 8/8 hkt78 ***** válasza:
Sok évvel ezelött Dr. Balaton Gergelyhez jártunk egy 4 és 6 éves gyermekkel, soha nem volt gond nagyon kedves volt értett a gyerekek nyelvén. Ő egyetemi adjunktus és a Sote gyermekfogászati és fogszabályozási klinikáján dolgozik. Azt hiszem ingyenes az ellátás és teljesen hibátlan. régen a Mária utca-üllői út sarkán voltak, de azt hiszem átköltöztek a szentkirályi utcába.
2010. júl. 21. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!