Hol találok egy jó fogorvost egy hisztis 4 évesnek?
Gödön van egy nagyon aranyos doktornéni. Zsuzsa a keresztneve. 0620/933-1373 Ezen a számon tudsz bejeletkezni.
Sajnos a pontos címet nem tudom, de ha felhívod megmondják.
Én is hozzá hordom az 5 éves lányomat. 2 fogát tömte eddig. Előtte bekeni eper ízű érzéstelenítő zselével így a gyerek semmit nem érez a fúrásból és a tömésből.
Az ár pedig szerintem nem vészes. 5.000 forintot kért, de mi kb. 8 hónappal ezelőtt voltunk nála utoljára. Lehet hogy azóta már kicsit több.
Nem tudom hol laktok, de szerintem megér egy kis utazást. Mi sem Gödön lakunk, de én is féltem idegen orvoshoz vinni, aki esetleg türelmetlen a gyerekhez, ezért egy óvónő barátnőmtől kértem tanácsot. Ő ajánlotta. Nem tömte be egyszerre mindkét lyukas fogát a kislányomnak, hanem először csak az egyiket, de nem volt baj, mert amikor másodszorra mentünk nem volt semmi ellenállás, szívesen jött újra fogat tömetni, mert nem voltak rossz élményei az elsőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!