Fájdalmas kis púpok a nyelv hegyén miért nem múlnak el?
Figyelt kérdés
Van a nyelvem hegyén 3 kis fehér púp, (pontosan nem tudom mi a nevük, azt mondják mosatlan ételektől szoktak kijönni) eddig mindig elmúltak pár napon belül. De már egy hónapja nem múlnak el, nehezen eszem, fáj az egész nyelvem hegye. Van erre valami, hogy gyorsabban múljanak?2019. dec. 30. 17:50
2/7 anonim válasza:
Eleve nem természetes, hogy ott vannak, az pedig végképp nem, hogy rendszeresen előjönnek. (hiszen azt írtad, hogy "eddig mindig elmúltak pár napon belül")
"azt mondják mosatlan ételektől szoktak kijönni" Ezt hogy érted? Max. a nyers zöldségek, gyümölcsök lehetnek "mosatlanok".
Nem eszel főtt ételt, pékárut, felvágottat, stb...? Nem minden ételt lehet megmosni.
Ezt látni kéne orvosnak is, kezdetnek elég lesz a háziorvos, ő majd mondja a hogyan továbbot.
3/7 anonim válasza:
Nekem akkor szoktak kijönni, ha valami nagyon jól esik. Igen, nagyon fájdalmasak. Olyan, mintha egy egy ízlelőbimbó bedurranna. Az immunrendszer megerősítésével végül elmúltak.
6/7 A kérdező kommentje:
Én nem tudom mi volt nem kattintok ilyenekre.
2019. dec. 30. 20:52
7/7 gublug válasza:
Elnezest nekem muxik.
A lenyeg ecsem, hogy keressel ra a nyelv diagnosztikara, es akkor kapsz egy nyelv képet es azt h a belso szervek hogy helyezkednek el rajta.
A nyelv hegye a sziv es a tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!