Cirkónium híd alatti fájdalom mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Néhány hete lecsiszolták két fogamat és ideiglenes ragasztóval feltettek egy háromtagú hidat. Két napig eléggé fájt az egyik fog, de utána enyhült, már csak hidegre volt kicsit érzékeny. Utána leszedték a hidat ami sajnos eltörött a procedúra alatt, de kiderült hogy nem is illeszkedett rendesen. Újra mintát vettek és műanyagot raktak fel, de előtte megint megcsiszolta, ami olyan sokáig tartott hogy kiment az érzéstelenítő. Megőrültem, úgy fájt, és még utána is legalább két óráig. Azóta, azaz hét napja napi 3 cataflammal bírok létezni. Viszont a Cataflam 8-10 órára 0-ra csökkenti a fájdalmat, tehát teljesen elmúlik tőle. Január 12-én tudok csak időpontot kérni a fogászhoz. Kérdés, hogy ez a fájdalom normális, elmúlik majd, mire felteszik a végleges hidat? Azért aggódom mert az első felragasztásnál azért ennyire nem fájt.2019. dec. 27. 14:39
1/1 A kérdező kommentje:
Na, nem válaszolt senki, de hátha valakinek segít, ideírom: egészen pontosan tíz napba tellett, mire elmúlt a fájdalom, utána még pár napig sajgott, de annyira gyengén, hogy néha észre sem vettem, és nem kellett fájdalomcsillapító. Mostanra már lecserélték a véglegesre, és csak egy kicsi hideg érzékenység maradt, ami viszont az inger elmúltával teljesen megszűnik.
2020. febr. 7. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!