Régen mit csináltak azzal, akinek nem fért ki a bölcsességfoga?
Felül 3 éve nő, csake gy pukli van az ínyen, meg összetolta a fogsoromat... N és ha nagyon fáj. Most jelenleg hányingerem van tőle, mimtha valamit dugnának le a szádon, de nem fér be és öklendezel. De alul is ugyanez, de ott szerintem normális helyzetben nő, csak a fogsort tolja... A másik kettő meg már lyukasan nőtt ku, akárhogx állítjátok, hogy nem létezik ilyen, DE. Egyszer nem bírtam a számat sem kinyitni 3 napig, meg fájt is, de elmúlt. Múlt héten is nagyon fájt, most öklendezem tőle...
Régen mit csináltak ilyennel? Merthogy régen aem volt fogorvos, nem foglalkoztak ezzel, akkor ilyenkor mi volt???
Hogyhogy nem engednek? Hány éves vagy?
Amúgy vehetsz vény nélkül is a patikában Novodryl Dolo-t, az egy elég erős fájdalomcsillapító, pár hónapja szüntették meg a vénykötelességét. Ha legalább a háziorvoshoz elengednek, vagy telefonon fel tudod hívni, akkor talán ő is felírhat valamit a panaszok enyhítésére. (Telefonon úgy lehet, hogy elektronikus receptet ír fel, és a patikában simán a taj-kártyáddal ki tudod váltani, vagy talán a személyiddel. Nem tudom, szabályos-e, de hallottam olyan orvosról, aki ír így fel receptet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!